Pravila i uslovi korišćenja stranice

1. Autorska prava

Svi sadržaji objavljeni na internet stranicama TOM TAILOR SRBIJA, vlasništvo su TOM TAILOR Beograd, d.o.o. i u zakonski dozvoljenom okviru predmet autorske zaštite ili drugih oblika zaštite intelektualne svojine. 
Sadržaji (tekstovi, slike, logotipi...) objavljeni na ovim internet stranicama mogu se koristiti isključivo u nekomercijalne svrhe i ne smeju se menjati, prepisivati, umnožavati, ponovo objavljivati, slati putem pošte ili na neki drugi način širiti u komercijalne svrhe bez izričite pismene dozvole TOM TAILOR Beograd, d.o.o.
Sve reprodukcije ili primerci sadržine ove internet stranice moraju zadržati i sve navedene oznake autorskih prava, drugih obaveštenja o pravima intelektualne svojine ili obaveštenja o drugim pravima (znak © 2016 TOM TAILOR Beograd, d.o.o. Sva prava zadržana. TOM TAILOR Beograd, d.o.o. je deo TOM TAILOR GROUP).
Robne marke i uslužne marke koje se pojavljuju na ovim internet stranicama registrovane su robne marke čiji je vlasnik ili korisnik licence TOM TAILOR Beograd, d.o.o. (u nastavku i Društvo) ili njegova povezana društva. Korišćenje ovih marki je izričito zabranjeno, osim u slučajevima koji su definisani u ovom tekstu.

2. Ograničavanje odgovornosti

Sadržaji na internet stranici TOM TAILOR SRBIJA dati su isključivo u obrazovne i informativne svrhe i mogu odstupiti od stvarnog stanja u prodavnicama.
TOM TAILOR Beograd, d.o.o. trudiće se da na svojim stranicama obezbedi tačne i najnovije podatke, ali upozorava korisnike internet stranica da su tekstovi informativnog karaktera i zato ne garantuje i ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu tačnost i celovitost. Svi korisnici objavljeni sadržaj koriste na sopstvenu odgovornost.
Ni TOM TAILOR Beograd, d.o.o. ni bilo koje drugo pravno ili fizičko lice koje je učestvovalo u nastanku i izradi ovih internet stranica nije odgovorno za povremeno nefunkcionisanje stranice, za eventualnu netačnost informacija niti za eventualnu štetu nastalu usled korišćenja netačnih ili nepotpunih informacija i zbog toga ne odgovara ni za kakvu štetu ili neprijatnosti koje bi proistekle iz postojanja internet stranica, iz pristupa i/ili korišćenja i/ili nemogućnosti korišćenja informacija na ovim internet stranicama i/ili za bilo kakve greške ili nedostatke u njihovoj sadržini, bez obzira na to da li je obavešteno o mogućnostima takve štete.
Pošto na internet stranici TOM TAILOR SRBIJA  postoje određeni linkovi do drugih internet stranica koje nisu ni u kakvoj vezi sa TOM TAILOR Beograd, d.o.o. i nad kojima TOM TAILOR Beograd nema kontrolu, TOM TAILOR Beograd, d.o.o. ne može da garantuje i ne prima ili prosleđuje žalbe u pogledu tačnosti sadržine bilo koje internet stranice za koju nudi link ili referencu, i ne preuzima nikakvu odgovornost za zaštitu podataka na ovim internet stranicama.
TOM TAILOR Beograd, d.o.o. zadržava pravo da bilo kada delimično ili u celosti promeni, doda, ili ukloni sadržaj objavljen na internet stranici TOM TAILOR SRBIJA, bez obzira na razlog i bez prethodnog upozorenja. Svi korisnici sav objavljeni sadržaj koriste na sopstvenu odgovornost.

3. Kolačići

Naša internet stranica koristi kolačiće. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem računaru prilikom posete naše internet stranice i ne štete vašem hardveru ili softveru. Kolačiće možete ukloniti bilo kada ili pretraživač podesite tako da ne dozvoli njihovo instaliranje.
Upotrebu kolačića u Evropskoj uniji (EU) definiše Direktiva o privatnosti i elektronskim komunikacijama 2002/58/ES, čiji je član koji se odnosi na kolačiće i slične tehnologije izmenjen Direktivom 136/2009.

3.1. Spisak korišćenih kolačića

kolačić trajanje opis
__utmz 6 meseci Statistika pregleda internet stranice
__utmc do kraja sednice Statistika pregleda internet stranice
__utmb 30 minuta Statistika pregleda internet stranice
__utma 2 godine Statistika pregleda internet stranice