Aktuelno

Tako svakodnevna, a tako moderna. Polo majica. Verovatno najuočljiviji deo vaše modne kombinacije tokom leta, zar ne? U našim trgovinama te čeka široki izbor različitih modela polo majica, a u galeriji možeš da proveriš šta možeš da očekuješ.

Više

Svako leto ima svoju priču. Vrući dani, tople večeri, uživanje u društvu drugarica i osećaj lagane tkanine na tvojoj koži je sve šta ti treba za stvaranje nezaboravnih uspomena.

Više

Budi uvek u stilu i spremna za sve izazove dana. Teona u svom modnom stilu voli da kombinuje svakodnevne i "šik" elemente. Nije uspela da odluči šta bi izabrala, pa je sastavila dve super ideje. Koja bolje opisuje tvoj stil?

Više

Matea je u novoj ekskluzivnoj kolekciji Toni Garrn pronašla prolećnu odeću koja je savršena za prijatne večeri sa prijateljicama. Savetuje ti da i ti sebi ove godine priuštiš najmanje jednu prolećnu haljinicu. Da li si već nabavila neku?  

Više

Ovo leto uživaj u lakim materijalima i jednostavnim dezenima iz nove prolećne kolekcije. Neka ti tokom ovog leta bude prijatno i udobno na svakom koraku. Manuela već jedva čeka da ponese motive leta i mora na gradske ulice.

Više

Prozračna, laka i izuzetno udobna lanena tkanina je savršen izbor za prolećni dan. Prozračna, laka i izuzetno udobna lanena tkanina je savršen izbor za prolećni dan. A šta ti misliš?

Više

Pozitivna energija, živahne boje, sreća i radost su uvek u modi! Slažeš se? Obuci omiljeni džemper i budi jedinstvena na poslu, na kafi ili kod kuće.

Više