Aktuelno

Polo majica. Tako svakodnevna, a ipak moderna. U našim prodavnicama te očekuje od 20% do 50% popusta na polo majice kojima ćeš jednostavno dopuniti svoju garderobu. Izaberi onu koja će najbolje upotpuniti baš tebe. 

Više

Večera, šetnja gradom ili letnja zabava? Za svaku priliku možeš da nabaviš po jednu, a u našim prodavnicama te očekuje od 20% do 50% popusta na bluze iz kolekcije proleće-leto. Izaberi po jednu za svaku priliku. 

Više

Iskoristite letnje popuste i obezbedite sebi modne komade iz prošle kolekcije po upola manjim cenama. Majice, košulje, bluze, pantalone, suknje, haljine i modni dodaci iz kolekcije proleće-leto, sad su sniženi 20 % do čak 50%.

Više

Sve dok se nije zaljubila u letnji Tom Tailor kombinezon, kombinezoni su retko bili Deninin odabir. Posebno ju je oduševila kombinacija jednostavnosti, udobnosti i elegancije - karakteristike koje uvek traži u letnjoj odeći. A ti?

Više

Ekskluzivne pogodnosti i popusti, prednost prilikom obaveštavanja o dolasku novih kolekcija, vruće modne vesti, saveti i još puno posebnih modnih iznenađenja. Reci im DA!

Više

Manuela je već rekla DA žutoj boji, must have boji ovog leta. Žuta haljina s tropskim uzorcima se pokazala kao savršeni izbor za uvod u leto.

Više

U mislima si već među morskim valovima? Na surferskoj dasci, jedrilici ili samo ti u umirujućem zagrljaju mora. Svakom morskom iskustvu dodaj dašak stila uz Tom Tailor kupaće gaće koje će te vjerno pratiti na svakom koraku.

Više

''Say YES to the dress!'' Letnje haljine su modni komad leta jer ih obožavamo u svakoj prilici, a u njima izgledamo doterano, ženstveno, razigrano i primamljivo. Neka i vaš letnji ormar bude pun haljina!

Više

Zašto da te i tvoja odeća ne miluje po koži kao što te miluju zrake sunca. Ajda leto povezuje sa laganom lanenom odećom, udobnošću i elegancijom. Sve to je spojila u Tom Tailor kombinezonu iz kolekcije Toni Garrn.

Više

Budi jedinstvena, zakorači u ljeto samouvereno, lagano i udobno. Neka i tvoj modni stil isijava samopouzdanje i zavodljivost bez obzira na prigodu.

Više