Aktuelno

Leto dostiže svoj vrhunac kao i sniženje!

U Tom Tailor radnjama počinje pogodnost SVE U POLA CENE! Celokupna kolekcija proleće-leto sada je snižena u pola cene!

Više

Leto je tu i kada je ako ne sada, kada su cene niže od temperatura, pravo vreme da izaberete novi šorts. Sigurni smo da vam je potreban!

Više

Haljine, haljine, haljine! U Tom Tailor radnjama, kao i svakog leta, ima ih mnogo. Za svaku priliku, za svaku figuru, za svačiji modni ukus i sada, na letnjem sniženju, takođe za svačiji novčanik.

Više

Naša ogromna ponuda iz kolekcije proleće-leto sada je na sniženju od 30% do 50%. Odaberite artikle koji će vam ukrasti srce i obeležiti ovo leto. Potražite svoje omiljene letnje komade!

Više

Kombinezon je obavezni modni komad u letnjem garderoberu svake žene. Imamo tri verzije u našoj ponudi ove godine. Dve  verzije u crnoj boji  uz ženstveni razigrani kroj i elegantniju verziju u narandžastoj nijansi.

Više

Još uvek nemate nov kupaći? Sada ih možete pronaći U POLA CENE u našim radnjama. Požurite i iskoristite pogodnost najboljeg letnjeg sniženja - 50% na Tom Tailor letnju kolekciju!

Više

Leto je iza ugla i vreme je da odaberete svoju najlepšu letnju haljinu! Veliki je izbor, temperatura raste i pravi je trenutak da nas posetite!  

Proverite ponudu!

Više

Leto je iza ugla i vreme je da svoje duge pantalone odložite u ormar. U našim radnjama postoji veliki izbor farmerki, sa džepovima, elegantnijih kao i veliki izbor kupaćih - po vašoj želji. Pogledajte naše izbore!

Više

Leto je na pragu! Da li ste se već pripremili? Ako niste, posetite nas, iskoristite pogodnost Plati 2 a treći najjeftiniji artikal dobijaš za 1 rsd i spremite se za letnje dane. Vrelo i prelepo leto je pred nama!

Više