Aktuelno

Ove godine pripremili smo vam jedno posebno iznenađenje – BLACK WEEK! Za ovu specijalnu priliku obradovali smo vas sa 30% POPUSTA NA CEO ASORTIMAN! Do nedelje 29. novembra!

Više

Nova kolekcija zimskih jakni sa svojom zimskom paletom boja, inovativnim materijalima i uvek modernim krojevima obraća se ka svim ukusima.

Više

Održavanje toplote! Ovo je misija naše kolekcije zimskih jakni, koja se obraća svim ukusima sa raznolikošću boja i dezena, inovativnim materijalima i modernim krojevima.

Više

Ovogodišnja kolekcija zimskih jakni nudi novost za sve one koji postavljaju brigu o životnoj sredini visoko na svojoj listi prioriteta. Po prvi put, naše radnje nude jakne od 100% recikliranih i ekoloških materijala.

Više

Jesen prelazi u zimu i vreme je da razmišljate o jakni koja će vas grejati ove zime. Da vam olakšamo izbor, za vas smo pripremili kviz, uz koji ćete moći lakše da izaberete jaknu po vašoj meri za ovu godinu.

Više

Kupi više, plati manje i budi spreman za nastupajuću zimu. Večeri su sve hladnije, jutra su prohladna. Pravo je vreme da unesete tople jakne, pletenine, šalove i kape u orman.

Više