Aktuelno

U kakvim kupaćim ćete zavoditi ove godine na plaži ili bazenu? Znate li koji su ovogodišnji trendovi?

Više

Verovatno ste već pospremili zimsku i prolećnu odeću, i s užasom  shvatili da će vašim letnjim kombinacijama biti potrebne  ozbiljan mejkover i osveženje.

Više

Bluza nikad nije dovoljno. Možemo da ih nosimo uz suknje, duge ili kratke, hlače i farmerke. One su odličan izbor kako  za poslovni, tako i  za neformalni izgled.

Više

Kratke pantalone su sinonim za toplo vreme. Da li se slažete? Čim počnemo da uživamo u toplim sunčevim zracima, vreme je da duge pantalone i farmerka nakratko zamene kratke pantalone. Zašto? Zato što su praktične, udobne i moderne.

Više

Inspiraciju za majsku kolekciju za žene, Cross Culture, potražili smo u prirodi i folkloru.

Više

Neka vaši ormari budu puniji, a vaši računi manji. Iskoristite 20% popusta prilikom kupovine dva ili više artikla.

Više

Ovo je proleće ponovo inspirisano sportskom modom, koja znači i povratak legendarnih polo majica. Iako svi prvo pomislimo na prefinjene golfere, polo majica je odlična i odvažna modna zamena za klasične košulje na poslu.

Više

Duga, kratka, etno print, cvetići, šare i još više šara! Ove će ih godine biti pune ulice i ako ih još nemate u ormaru, što pre svrstite u prodavnicu Tom Tailor i izaberite svoju omiljenu. Bez obzira gde idete, haljina je uvek dobar izbor!

Više

Majica? Naravno! I to sa kratkim rukavima. Zimi ne dolazi toliko do izražaja jer je verovatno oblačite ispod džempera ili dukserice. Leti postane glavni modni komad i najitsknutiji deo vašeg autfita.

Više