09. 11. 2016

Modne šetnje Beogradom sa blogerkom Majom

Predstavljamo vam simpatičnu Maju Mladenović, mladu srpsku fešonistkinju i blogerku, koja ove jeseni ponosno šeta ulicama Beograda u živopisnim kombinacijama. Maja je ljubiteljica mode, zato ne može ni da zamisli dan bez boja i njihove prave kombinacije. Nedavno je posetila jednu od prodavnica Tom Tailor i za osveženje svog autfita sa oduševljenjem izabrala naše dve divne jakne.

Osvežite jednostavne autfite živahnim bojama

Modna entuzijastkinja nam je poverila svoj modni savet, a taj je da sve svoje autfite voli da osveži modernim komadom odeće poput živahne jakne i tako kompletan stajling učini primetnim i razigranim, bez obzira na godišnje doba. Sama kaže da je Tom Tailor baš po njenoj meri, budući da se u potpunosti prepoznala u poslednjoj kolekciji, u kojoj bi mogla da iskombinuje baš svaki deo odeće.
 
Dokaz za to? Pogledajte kako samo sija u ova dva divna autfita. U prvom je farmerice kombinovala sa svetlim džemperom, a sve zajedno osvežila divnom roza jaknom. A u drugom se odlučila za razigranu plavu jaknu koju je kombinovala sa belim patikama, belom majicom i svetlim farmericama.

CENA roza jakne: 22.299 rsd 
CENA plave jakne: 18.099 rsd 

Maju možete da pratite na njenom blogu:
http://www.bymajamladenovic.com/2016/10/pink-tom-tailor-jacket.html
http://www.bymajamladenovic.com/2016/10/light-blue-tom-tailor-jacket.html