KARIJERA

TOM TAILOR GROUP je globalno aktivna modna kompanija, koja se uvek proširuje. Naše marke su sinonim za visokokvalitetno iskustvo, brzo plasiranje modnih trendova i opušten pogled na život. Danas, u više od 35 država imamo oko 1.300 prodavnica u kojima zapošljavamo 6.500 prodavačica i prodavaca. Da bismo mogli da i dalje rastemo, kao što planiramo, potrebno nam je samo nešto: vi!

Neka vas inspiriše kompanija koja razmišlja i preduzima mere vizionarski: jednostavnom hijerarhijom, kratkim putevima odlučivanja i modernim, dinamičnim i višeslojnim okruženjem. Bilo da se radi o razvoju proizvoda, veleprodaje, e-trgovine, maloprodaje u direktnom kontaktu sa kupcima - uvek pružamo stimulativno radno okruženje i odlične projekte! Različite karijerne mogućnosti, koje pružamo, obraćaju se pojedincima koji žele lični razvoj, imaju mnogo motivacije i ambicija, žele timski rad i koje moda zaista privlači. Akcija: postani deo priče o uspehu naše kompanije koja je na putu da postane globalni igrač u svetu mode.

DON`T FOLLOW! EXPLORE!

Prijave pošaljite na adresu info@tom-tailor.rs.
Ukoliko se prepoznate u našim vrednostima i verujete da ste najbolja osoba za naš tim, možete nam pisati i kada trenutno nema konkursa za radna mesta. Pošaljite svoj CV, a mi ćemo vas uključiti na spisak potencijalnih kandidata za buduća radna mesta.

Imate modni blog i voleli biste da sarađujete sa nama? Rado pratimo modne blogove na tržištima gde smo prisutni, i rado se upoznajemo sa njihovim autorima. Javite se imejlom: info@tom-tailor.rs.

Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera